Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Арена. Львів

Середа, 9 березня 2016, 14:55

У день матчу Шахтар - Андерлехт курсуватимуть додаткові маршрутки

Арена. Львів

10 березня до стадіону «Арена Львів» курсуватимуть два додаткові маршрути, а також збільшать кількість тролейбусів на маршрутах №3, 20, 25.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, з 18.00 до 20.00 год та у період з 22.00 до 00.00 год шатл-баси курсуватимуть за маршрутом: пл. Є. Петрушевича – вул. Ш.Руставелі – вул. Стрийська, 199, а також за маршрутом: просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – вул. Стрийська, 199.

«Тролейбусні маршрути №3, 20, 25 працюватимуть у штатному режимі, ми добавимо на ці маршрути додатково ще по 3 машини на кожен маршрут. Автобусні маршрути №3А, 10, 25, 40 також працюватимуть у звичному режимі. Задля зручності добавляємо ще 2 додаткових маршрути. Робота громадського транспорту в цей день буде продовжена до 00:00 год», – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир.

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Кросс», працюватиме у режимі робочого дня.

Доїзд на матч для приватного транспорту здійснюватиметься: вул. Стрийська – Вернадського – Л. Броварського – «Арена Львів», вул. Стрийська – Сокільницька (поворот перед іподромом) – К.Міклоша – «Арена Львів». Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» – Л. Броварського – Вернадського – Стрийська. Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Арена-Львів».

Нагадаємо, 10 березня о 20.00 год на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА між командами Шахтар та Андерлехт (Бельгія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.