Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Охматдит

uk.wikipedia.org

Середа, 9 березня 2016, 17:34

Конкурс на посаду головного лікаря Охмадиту стартує через 10 днів

Охматдит

До 20 березня Львівська облрада оголосить конкурс на посаду головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні «Охмадит».

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Загалом, цей конкурс буде першим публічним конкурс на посаду керівника комунального закладу.

Як зазначили у облраді, щоб спростувати чутки про непрозорість конкурсу, до складу конкурсної комісії увійдуть представники Львівської обласної ради, адміністрації, громадських організацій та колективу лікарні.

Усі кандидати повинні відповідати кваліфікаційним вимогам, а також подати стратегію розвитку лікарні та публічно її презентувати. Лише після цього кандидатуру рекомендуватиме конкурсна комісія, а затверджуватимуть депутати на сесії облради.

«Вибір керівника медичного закладу – це вибір розвитку лікарні на майбутні роки. Ви, як колектив, повинні слідкувати, щоб конкурс був прозорий та відкритий, ви повинні знайти людину, яка б взяла керівництво на себе. Це повинен бути ініціативний керівник, саме від нього залежатиме, як розвиватиметься медичний заклад, яке матиме фінансування та обладнання  комунальна лікарня «Охмадит» – наголосила перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин.

Нагадаємо, наприкінці лютого звільнився в.о. головного лікаря львівського «Охмадиту» Вальдемар Надіжко, а 2 березня на прес-конференції голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин повідомив, що нововведення, які впровадило керівництво Львівської обласної ради, – це положення про конкурс на посади керівників комунальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.