Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

kiev.freeads.in.ua

Середа, 18 липня 2012, 17:35

S&P підтвердило кредитний рейтинг Львова в очікуванні погашення містом його фінансових зобов’язань

Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's Ratings Services підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Львова на рівні ССС+. Національний рейтинг міста підтверджено на рівні uaBB. Прогноз за рейтингами  - "Стабільний".

"Підтвердження рейтингів відображає наші базові очікувакання, що місто погасить 20 липня облігації на 50 млн грн., подовжить кредит на 11,7 млн грн. до 20 липня, і акумулює грошових коштів до спеціального фонду для грудневого погашення облігацій на 42 млн грн. Для цього місто продовжить продавати активи, як це було напередодні погашення облігацій 20 липня", - зазначає S&P.

На думку аналітиків агентства, рейтинги відображають низьку фінансову гнучкість Львова в рамках української системи міжбюджетних стосунків і тиском витрат, що триває.

"У міста "Дуже негативна" ліквідність і ми бачимо слабку кредитну культуру, відбиту у вигляді неплатежів за гарантіями, що також обмежує рівень рейтингів", - вказується в повідомленні.

Нагадаємо, депутати Львіської міськради від ВО "Свобода" стверджують, що Львів 20 липня не виконає своїх фінансових зобов'язань, а відтак 25 липня місто оголосять банкрутом. 

Джерело: Укрінформ 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.