Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

Четвер, 10 березня 2016, 13:02

Якщо Канівець вважає мене пропутінським зрадником, це його хвороба, – Гриценко

Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко обурений закидами на його адресу щодо його співпраці з РПЦ, а також звинуватив Олега Канівця у більшовицьких поглядах.

Про це заявив сьогодні Анатолій Гриценко на прес-конференції у Львові, передає кореспондент Варіантів.

«Це право Олега Канівця виходити з партії чи ні. Якщо він вважає мене пропутінським зрадником, тоді це його хвороба», – заявив Анатолій Гриценко.

Такі звинувачення з боку екс-партійця Гриценко вважає безпідставними. Більше того, подібні висловлювання лідер «Громадянської позиції» назвав проявом більшовицьких поглядів.

«Я ніяк не чекав, що будуть обговорювати, хто до якої церкви ходить, тим паче у Львові. Ми з дружиною вінчалися у тій українській православній церкві, в якій хрестили нас самих, у якій ми хрестили своїх дітей. Ми ж не поїхали вінчатися до російської православної церкви. Я вважаю, що треба поважати вибір кожної людини», – розповів Анатолій Гриценко.

За його словами, люди ідуть до церкви задля спілкування з Богом, відтак поділяти церкви на правильні і неправильні категорично не можна.

«Позиція моя і дружини щодо Патріарха РЦП Кіріла Гундяєва та його прокремлівської позиції відома вже давно. Тому ті, хто звинувачують мене і дружину у соцмережах в підтримці Путіна, це люди без Христа», – додав Гриценко.

Нагадаємо, вчора Олег Канівець оприлюднив заяву про вихід із партії «Громадянська позиція», у якій звинувачував Анатолія Гриценка у волюнтаризмі та співпраці з російською церквою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.