Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

Четвер, 10 березня 2016, 18:26

Синютка довірив Гримак розвиток Східниці

Ірина Гримак

Синютка створив робочу групу з напрацювання пропозицій соціально-економічного, інвестиційного та рекреаційного розвитку смт. Східниця, яку очолила Ірина Гримак.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 122/0/5-16 від 4 березня  2016 року.

Відтак, з метою напрацювання узгоджених пропозицій щодо перспективного розвитку смт. Східниця, було створено робочу групу, яку очолила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

«Створити робочу групу з напрацювання пропозицій соціально-економічного, інвестиційного та рекреаційного розвитку смт. Східниця», – йдеться у розпорядженні.

Заступником Гримак була призначена в.о. директора  департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук, а секретарем – головний спеціаліст відділу містобудівної політики департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Людмила Озминська.

Також до складу робочої групи увійшли: т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник, голова Дрогобицької РДА Максим Лісогор, начальник відділу регулювання використання водних ресурсів та надр департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Костянтин Орловський, заступник директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Ярослав Пелиховський, начальник  відділу просторового планування департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Марія Суха, заступник начальника управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА Наталя Табака тощо.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.