Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lvivmarket.net

Четвер, 19 липня 2012, 10:18

Садовий зі «Свободою» продали Гранд-готель

Львівська міськрада продала приміщення «Гранд-готелю»  на пр.Свободи, 13 за 25 млн. грн. Про це повідомив голова бюджетної комісії Львівської міськради Яромир Самагальський.

 Сума продажу становить близько 25 млн. грн.

Приміщення було виставлено міськрадою на продаж ще у 2011 році.

Процедура продажу відбулася у червні: 9 червня вийшло повідомлення про те, що для проведення оцінки обрано три фірми, дві з них - київські, одна - львівська. Оцінка готелю проводилася частинами: одна фірма (львівська) - котельню, друга - готель, третя - ресторан.

Хто став власником приміщення готелю – офіційно не повідомлялося.

Гроші, виручені від продажу Гранд-готелю, пішли на погашення виплат міста за облігаціями 2007 року у сумі 50 млн. грн..

Як повідомляли Варіанти,  влада Львова повинна погасити до  20 липня облігації на 50 млн. грн., подовжити кредит на 11,7 млн. грн., а до грудня -  акумулювати кошти до спеціального фонду для погашення облігацій на 42 млн. грн.

За інформацією львівських ЗМІ, власником/розпорядником Гранд-готелю є Григорій Козловський. Він володіє також ресторанним комплексом «Святослав» у Винниках під Львовом. Наближений до середовища ПР, ПОРИ і УДАРУ.

Джерело: Ратуша

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.