Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 14 березня 2016, 11:06

У Львові планують провести Фестиваль Рівності на підтримку одностатевих шлюбів

Львів

Львівська "Свобода" проти проведення Фестивалю Рівності, метою якого є боротьба з дискримінацією та вимога узаконення одностатевих шлюбів в Україні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода".

Зокрема, Фестиваль Рівності планує провести у Львові організація Insight LGBTQ 19-20 березня. Однак львівські свободівці стверджують, що проведення цього фестивалю – провокація та спекуляція представників ЛГБТ-спільноти та організаторів Фестивалю Рівності.

"Вважаємо, що подібні акції спрямовані, передовсім, на руйнування традиційних сімейних цінностей та ображають християн, які складають абсолютну більшість населення Львова", – йдеться у повідомленні ВО "Свобода".

Тому ВО "Свобода" вимагає заборонити проведення Фестивалю Рівності.

"Вимагаємо від правоохоронних органів та влади міста заборонити проведення подібних провокативних заходів. У випадку невиконання вищезазначених вимог та бездіяльності представників влади відповідно до Законів та Конституції України залишаємо за собою право на акції прямої дії заради захисту честі, гідності львів'ян та національної безпеки України", – йдеться у повідомленні ВО "Свобода".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.