Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

СГХП "Полімінерал"

drohobych-rda.gov.ua

Понеділок, 14 березня 2016, 16:31

Фонд держмайна продає акції чотирьох підприємств Львівщини

СГХП "Полімінерал"

Фонд держмайна планує продати 34 пакетів акцій акціонерних компаній на аукціонах зі знижкою.

Про це повідомила прес-служба Фонду державного майна України.

Відтак, цього тижня, Фонд держмайна планує продати низку пакетів акцій акціонерних товариств на аукціонах за методом підвищення ціни, а кількох – за методом зниження ціни, на фондових біржах України.

Усі ці пакети акцій виставлялися на продаж більше 10 разів і не знайшли своїх покупців.

Саме тому, 22 з них було вирішено виставити на продаж зі знижкою 60%, дев’ять – зі знижкою 50%, а ще три – на аукціон за методом зниження ціни.

Зазначимо, минулого тижня акції підприємств виставлялися на продаж зі знижками в 50% і 30%, але аукціони не відбулися через відсутність покупців.

Серед цього переліку акціонерних товариств є ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал", ПАТ "Перемишлянський приладобудівний завод "Модуль", ПАТ "Львівська вугівльна компанія", ПАТ "Укрзахідвуглебуд".

Нагадаємо, у 2016 році Фонд держмайна планує виставити на продаж близько 450 об’єктів приватизації.

Також у лютому уряд дозволив приватизувати ще 44 державні підприємства: серед них – Львівське державне спеціальне конструкторське бюро "Топаз" та "Проектний інститут "Львівський Промбудпроект".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.