Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Понеділок, 14 березня 2016, 17:09

Залізниця відшкодує різницю у вартості квитків на поїзд Київ-Львів

Львівська залізниця

Укрзалізниця не змінюватиме категорію нічних швидких поїздів №91/92 Київ – Львів – Київ та №105/106 Київ – Одеса – Київ, вартість придбаних квитків відшкодують.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Зокрема, поїзди й надалі курсуватимуть як "нічний швидкий", а не "нічний експрес", як планувалося раніше. У зв’язку з цим пасажирам, які вже придбали квитки на дати відправлення з 27 березня, буде повернуто різницю вартості проїзду.  

Повернути різницю вартості квитків на ці поїзди пасажири зможуть у день завершення поїздки в касах станцій прибуття, а якщо проїзні документи були оформлені через Інтернет, то в касі необхідно буде оформити заявку на повернення різниці коштів.

У залізниці повідомили, що через незатверджений фінансовий план не дозволяє у повному обсязі підвищити рівень комфортності поїздки пасажирів у пасажирських поїздах, а особливо в поїздах категорії "нічний експрес".

Відтак, керівництво Укрзалізниці наразі повертає попередню категорію "нічний швидкий" поїздам № 91/92 Київ-Львів і № 105/106 Київ-Одеса.

Зазначимо, на сьогодні в категорії "нічний експрес" курсують поїзди №113/114 Харків – Івано-Франківськ – Харків та №115/116 Харків – Мукачеве – Харків.

Нагадаємо, Укрзалізниця планувала перевести поїзд №91/92 Київ-Львів у категорію "нічний експрес" з 27 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.