Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівський фізико-математичний ліцей

uk.wikipedia.org

Понеділок, 14 березня 2016, 17:42

Цього року у Львові капітально відремонтують сім шкіл

Львівський фізико-математичний ліцей

Львівські депутати погодили списки ремонтних робіт, які заплановано здійснити у закладах освіти у цьому році.

Про це повідомила прес-служба інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

Зокрема, у Залізничному районі передбачений ремонт спортзалу у Львівському фізико-математичному ліцеї на вул. В.Караджича, 29 та СЗШ №74 на вул. Огієнка, 9 у смт. Рудно.

У Личаківському районі ремонтуватимуть спортзал у СЗШ №49 на вул. О.Басараб, 4; у Франківському районі – СЗШ №83 на вул. Пулюя, 16; у Шевченківському районі – СЗШ №38 на вул. Порічковій, 4-а. Загалом на ці роботи скерують 5 млн. 613 тис. грн.

Загалом цього року запланований капітальний ремонт спортзалів у 7 загальноосвітніх навчальних закладах. 

Також заплановано провести ремонт санвузлів у школах за кошти бюджету розвитку Львова. У переліку 5 шкіл Галицького району, 12 шкіл Залізничного району, 5 шкіл Личаківського району, 8 шкіл Сихівського району, 9 шкіл Франківського району, 8 шкіл Шевченківського району.

Загалом на ремонт санвузлів скерують 24 млн. грн.

Окрім цього на придбання комп’ютерів для центральних бухгалтерій львівських шкіл передбачено 300 тис. грн, а на капітальний ремонт пралень у ДНЗ – 1 млн. грн.

Цього року також заплановано виготовити проектно-кошторисну документацію для ремонту п’яти садочків: на вул. Чижевського, 43, на вул. Білогорській, 3-а, Грузинській, 23, на вул. Сяйво, 16, на вул. Клепарівській, 31-а.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.