Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АТО

Вівторок, 15 березня 2016, 13:53

Українську армію озброять за сім мільярдів

АТО

У 2016 році на заходи з розвитку озброєння та військової техніки уряд передбачив 7 мільярдів гривень.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як зазначила начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк, ця сума у чотири рази перевищує обсяг фінансування 2014 року, та майже у вісім разів – обсяг фінансування 2013 року.

Відтак, за результатами проведених державних випробувань прийнято на озброєння Збройних Сил автоматизовану станцію оптико-електронних перешкод СПЕ-1, а також закуплено 5 комплектів безпілотних авіаційних комплексів "Фурія", 24 автомобілі сімейства КрАЗ та МАЗ, 30 наземних радіолокаторів тощо.

Водночас за минулий тиждень ремонтно-відновлювальні бригади ЗСУ повернули в АТО 233 одиниці озброєння та військової техніки, зокрема, танки, гаубиці, протитанкові гармати, бронетранспортери та бойові машини, а також 179 одиниць автомобільної техніки.

Також на держпідприємствах було модернізовано 46 одиниць техніки, у тому числі, бойові і транспортні вертольоти, літаки штурмової авіації та техніка радіотехнічних військ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.