Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Перемишлянський район

invtur.com.ua

Вівторок, 15 березня 2016, 15:31

На Львівщині обиратимуть очільників Миколаївської та Перемишлянської РА

Перемишлянський район

Стартував конкурс на посаду голів Миколаївської та Перемишлянської РА оберуть на відкритому конкурсі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, оголошеноє відбір кандидатів на посади голів Миколаївської та Перемишлянської районних державних адміністрацій. Документи від претендентів у керівники цих районів прийматимуться до 29 березня 2016 року.

Подати свої кандидатури на конкурс можуть українці, які мають вищу освіту та загальний трудовий стаж роботи не менше 5 років.

Зазначимо, відбір нових голів РДА відбуватиметься у кілька етапів. спочатку вони повинні надіслати документи, за результатами розгляду яких кандидати допускаються до проведення тестування. Ті з них, які успішно пройшли тести, запрошуються на співбесіду, після якої комісія з попереднього відбору затверджує список кандидатів, які можуть бути рекомендовані для призначення головою РДА.

Відібрані конкурсною комісією кандидатури голова Львівської ОДА Олег Синютка подасть на призначення президентові Петру Порошенку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.