Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Вівторок, 15 березня 2016, 16:15

Львівська облрада на дві тисячі збільшила зарплати чиновникам

Львівська обласна рада

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили програму підтримки органів виконавчої влади.

За це рішення проголосувало 52 львівських обранців.

Зокрема, програма передбачає збільшення доходів чиновників Львівської ОДА та Львівської облради на 45% або 1 888 грн в місяць. Програма фінансуватиметься із обласного бюджету, на це виділено 18 млн грн.

Відтак, фонд оплати праці становитиме 14 755 тис грн, а нарахування на оплату праці – 3 245 тис грн.

"Впродовж останніх років рівень заробітної плати працівників органів виконавчої влади області є вкрай низьким. Середньомісячний заробіток працівників органів виконавчої влади обласної ланки станом на 1 грудня 2015 року становив 2 758 грн, тоді коли середня зарплата працівників органів місцевого самоврядування області сягає 4 241 грн, а в економіці – 3 906 грн. Програма дасть змогу збільшити середні видатки на оплату праці кожного працівника з урахуванням проведеного скорочення чисельності в середньому на 45% або 1 888 грн в місяць", – йдеться у документі.

Зазначається, що таке рішення підвищить ефективність роботи облдержадміністрації та її структурних підрозділів, а також покращить якість надання адміністративних послуг громадянам до рівня європейських стандартів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.