Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Вівторок, 15 березня 2016, 18:21

Львівські депутати звернуться до Порошенка щодо звільнення Савченко

ВО "Батьківщина"

Львівська облрада ухвалила звернення до Президента України щодо звільнення Надії Савченко.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина".

Сьогодні, 15 березня, на сесії депутати Львівської обласної ради підтримали звернення, ініційоване ВО "Батьківщиною", до президента Петра Порошенка щодо звільнення Надії Савченко.

"Увесь демократичний світ підтримує патріотку, Героя України, народного депутата від ВО «Батьківщина» Надію Савченко в боротьбі за рідну державу та проти злочинного суду Кремля.! Протестуючи проти свавілля Путіна та його суддів, Надія вдруге оголосила голодування. Львівська обласна рада звертається до Президента України з настійним проханням задіяти усі можливості та реалізувати заяви та наміри, задекларовані владою України щодо звільнення української льотчиці", – йдеться у тексті звернення.

Нагадаємо, 9 березня у Львові ВО "Батьківщина" організувала ходу з вимогою до керівництва Російської Федерації звільнити українсьу льотчицю, яка оголосила сухе голодування в знак протесту проти дій російського суду. Участь у ході взяли близько 300 львів'ян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.