Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 16 березня 2016, 09:48

Порошенко підписав закон про електронне декларування

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав "безвізовий" закон щодо особливостей подання посадовцями декларацій про доходи у 2016 році.

Про це повідомила прес-служба Президента україни.

Відтак, під час зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національної агенції з питань протидії корупції Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання службовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру у 2016 році".

Законопроект входив до пакету законів, ухвалення яких необхідне для запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для українців.

"В 2016 році цей закон вступає в дію. Заповнювати чиновники будуть декларації в 2016 році, і відповідальність буде наступати в 2016 році. У вашій присутності я підписую цей закон", – наголосив Петро Порошенко.

Нагадаємо, цей закон прийняла Верховна Рада вчора. Ним встановлюється, що кримінальна відповідальність за подачу чиновниками недостовірних даних у деклараціях настає у разі, якщо такі відомості відмінні від достовірних на суму понад 250 розмірів мінімальної зарплати – 344 450 гривень (одна мінімальна зарплата – 1378 гривень).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.