Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

zaholovok.com.ua

Четвер, 19 липня 2012, 12:14

Львівські виробники горілки та пива зменшили обсяги реалізації своєї продукції, проте акцизний збір виріс

Основний платник акцизного податку на Львівщині ТзОВ «НВП Абсолютний стандарт» за 6 місяців 2012 року реалізував 12,7 тис. дал лікеро-горілчаних виробів (у перерахунку на стовідсотковий спирт), що на 0,2 тис. дал менше, ніж у І півріччі минулого року. Про це повідомила прес-служба ПСУ у Львівській області. 

 Обсяг виробництва та реалізації пива в області за січень-червень 2012 року зменшився порівняно з аналогічним періодом минулого року на 0,1 тис. дал пива і становить 10,9 тис. дал.

За І півріччя 2012 року до бюджету надійшло 16,6 млн. грн. збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства, що на 6,5 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. Розрахункову базу виконано на 112,6%.

За січень-червень 2012 року до загального фонду Державного бюджету надійшло 6,32 млн. грн. акцизного податку з вироблених в Україні товарів, що на 13% перевищує розрахункову базу. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 1,8 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.