Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ходорів

Середа, 16 березня 2016, 11:11

На мера Ходорова претендують четверо кандидатів

Ходорів

На перших виборах у Ходорівській об’єднаній громаді зареєстровано 273 кандидати.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков, за посаду Ходорівського міського голови позмагаються четверо кандидатів.

"Двоє з кандидатів на міського голову є самовисуванцями, інші висунуті Всеукраїнським об’єднанням "Свобода" та партією "Громадський рух "Народний контроль". Також Ходорівська міська виборча комісія зареєструвала 269 кандидатів у депутати міської ради. Вони внесені до 10 виборчих списків районних організацій політичних партій, які братимуть участь у виборах", – наголосив Федір Алєйніков.

Зазначимо, відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Жидачівської РДА уже передав попередні списки виборців та іменні запрошення дільничним виборчим комісіям звичайних виборчих дільниць. До 16 березня вони мають бути надіслані або доставлені кожному виборцеві.

Нагадаємо, вибори у Ходорові відбудуться 27 березня. Загальна чисельність виборців цієї об’єднаної територіальної громади становить понад 20 тисяч осіб. До неї увійшли місто Ходорів і 41 село.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.