Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

внутрішній дворик

city-adm.lviv.ua

Середа, 16 березня 2016, 12:39

GIZ впорядкує внутрішні дворики на чотирьох адресах

внутрішній дворик

У рамках реалізації Програми сприяння благоустрою внутрішніх дворів у 2016 році у Галицькому районі впорядкують 4 внутрішні дворики.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«23 листопада 2015 року було оголошено конкурс на впорядкування внутрішніх дворів «Наш дворик – це ми». Для участі в конкурсі мешканці мали можливість подати заявки з мотиваційними листами в управління охорони історичного середовища до 22 грудня 2015 р.

З поданих одинадцяти заявок, переможцями цьогорічного конкурсу на впорядкування дворів у Львові, стали активні мешканці житлових будинків на вул. Братів Рогатинців, 28, вул. Ліста, 6, вул. Театральна, 7 та вул. Фредра, 6», – повідомили в управлінні охорони історичного середовища Львівської міськради.

Зазначимо, минулого року було впорядковано три внутрішні дворики будинків на вул. Газовій, 6, вул. Кониського, 3-5, вул. Мулярській, 7 та розпочато роботи з впорядкування дворика на вул. Лепкого, 7, вул. Шопена, 3. 

Нагадаємо, починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» в співпраці з Львівською міською радою втілює програму реставрації історичних об'єктів у центрі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.