Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

доходи

ednist.info

Середа, 16 березня 2016, 14:07

Цього року дохід 903 українців перевищує мільйон гривень

доходи

Станом на 11 березня цього року 903 українці задекларували доходи, які перевищують мільйон гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Загальна сума задекларованого мільйонерами доходу становить 4,6 млрд грн, а сума податку на доходи фізичних осіб, яку вони самостійно визначили до сплати до бюджету – 84,2 млн грн, військового збору – 9,8 млн грн.

Загалом українці подали майже 105 тис декларацій про майновий стан і доходи, а загальна сума задекларованого доходу становить 8,2 млрд грн, що на 15%. більше, ніж минулого року.

Сума податку на доходи фізичних осіб, визначених до сплати самостійно у 2016 році, становить 233,7 млн грн. Порівняно з минулим роком вона збільшилась на 81,8 млн грн, або на 54%.

Зазначимо, з початку деклараційної кампанії майже 26 тис осіб скористалися правом на отримання податкової знижки. Задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню – 38,3 млн.грн, що на 3,1 млн грн менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, станом на 25 лютого на Львівщині зареєстровано вісім мільйонерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.