Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"Я не дякую хабарем"

Четвер, 17 березня 2016, 09:48

Проект "Я не дякую хабарем" оголосив переможців

"Я не дякую хабарем"

Проект "Я не дякую хабарем" визначив за допомогою конкурсу три кращі антикорупційні слогани.

Про це повідомляє громадська організація "Інститут масової інформації", яка є реалізатором цього проекту за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Відтак, оцінювали слогани журналісти Роман Чайка, Ольга Шалайська та Богдана Неборак, культурні менеджерки Ірина Магдиш та Богдана Брилинська та поет Мирослав Лаюк.

За сумою балів було відібрано три слогани-переможці: "Я не дякую хабарем, бо поважаю себе" – автор Андрій Вавілов (Запоріжжя), "Хабар – спонсор твоїх злиднів" – авторка Анастасія Позичайло (Львів), "Не давай хабарів – не годуй упирів" – авторка Софія Чичкевич (Львів).

Ці три слогани-переможці стануть елементами дизайну браслетів, наліпок та футболок проекту, а їхні автори отримають призи у сумі 1000 грн.

Зазначимо, конкурс тривав з 25 лютого до 8 березня 2016 року. Загалом було отримано 74 варіантів слоганів поштою, повідомленнями на фейсбук-сторінці проекту та смс-повідомленнями від 22 авторів.

Нагадаємо, 28 грудня 2015 року громадські активісти міста провели акцію "Я не дякую хабарем" для того, щоб пояснити львівським студентам суть побутової корупції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.