Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

біженці

tsn.ua

Четвер, 17 березня 2016, 10:55

Німеччина проти надання Туреччині членства в ЄС через біженців

біженці

Ангела Меркель не підтримує вступ Туреччини до ЄС, навіть якщо країна вирішить проблему із нелегальними мігрантами.

Про це повідомляє Euronews.

Як заявила федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, виступаючи перед депутатами бундестагу напередодні саміту в Брюсселі, ключова роль у вирішенні кризи з біженцями відводиться Туреччині.

Однак, за її словами, активна співпраця з Анкарою щодо біженців не означає, що країна може отримати якісь політичні послаблення.

"Переговори щодо вступу Туреччини до ЄС проходитимуть незалежно від результатів домовленості щодо біженців. Членство Туреччини у Європейському Союзі наразі не стоїть на порядку денному", – наголосила Ангела Меркель.

Щоб система працювала, на думку Меркель, слідом за угодою з Туреччиною країни Євросоюзу мають домовитися про квотний розподіл біженців, які отримають притулок в ЄС.

Нагадаємо, Туреччина вимагає в міжнародної спільноти збільшити фінансову допомогу, інакше погрожує знову відкрити біженцям шлях до ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.