Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Пустомитівський район

galleryua.com

Четвер, 17 березня 2016, 12:00

Серед усіх районів Львівщини лідирує Пустомитівський район

Пустомитівський район

Станом на березень 2016 року у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст обласного значення Львівської області лідирують Пустомитівський та Кам’янка-Бузький райони.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначила начальник управління аналізу та стратегічного планування  департаменту економічної політики Львівської ОДА  Валентина Москаленко, утсайдером визнали Самбірський, Турківський та Старосамбірський райони.

За її словами, в оновлену рейтингову оцінку включили показники роботи райдержадміністрацій та міських виконкомів.

Зокрема оцінювали охоплення дошкільною освітою, видачу субсидій, проведення заходів у народних домах, видачу земельних ділянок воїнам АТО, роботу ЦНАПів, централізований вивіз твердих побутових відходів та типові показники статистичної та податкової звітності (бюджет, промисловість, інвестиції, борги щодо зарплати, рівень оплати праці, прийняте в експлуатацію житло).

У Пустомитівському та Кам'янка-Бузькому районах – високі показники інвестиційної діяльності та виконання бюджетів. Крім того, райони-лідери утримують високі позиції і за охопленням дошкільною освітою, вивезенням ТПВ та роботою народних домів.

Останню позицію в рейтингу зайняв Самбірський район, а серед міст обласного значення лідирують Львів та Трускавець, а найгіршими є Дрогобич та Самбір.

Нагадаємо, у лютому у рейтингу міст лідирували Львів та Моршин, а у рейтингу районів – Пустомитівський, Стрийський та Кам’янко-Бузький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.