Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Славське

iloveukraine.com.ua

Четвер, 17 березня 2016, 13:01

Китай зацікавлений у туризмі на Львівщині

Славське

Китайська Республіка розглядає можливість інвестицій у туристичну галузь Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Ми готові шукати напрямки до співпраці, зокрема у сфері легкої промисловості, деревообробної, видобувної, логістичної та енергетичної галузі, а також у розвитку транспортної інфраструктури. Також ми зацікавлені у відкритті прямого авіарейсу Львів-Шанхай, так, як наші злітні смуги можуть приймати великі вантажні літаки", – зазначив заступник Львівської ОДА Юрій Підлісний на зустрічі з представниками КНР.

Відтак, китайські інвестори зацікавилися можливістю інвестувати у промисловість та інфраструктуру Львівщини, зокрема, розвиток міжнародного туризму.

Інвестори готові вкладати кошти у бальнеологічні курорти області та створювати спільні туристичні напрямки.

Зазначимо, нещодавно було підписано угоду про співпрацю між містами Добромиль та Цзясін, що сприятиме реалізації спільних культурних, освітніх та інших проектів.

Цзясін уже інвестує кошти у Львівську область: в Добромилі Старосамбірського району діє спільна українсько-китайська компанія "УкрЛісХолдинг", де працевлаштовані 250 робітників.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року ще одні китайські інвестори оголосили, що планують збудувати у Львові теплову електростанцію на водовугільному паливі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.