Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сихів

П'ятниця, 18 березня 2016, 10:52

Сихів і центр отримають по 400 тисяч на озеленення

Сихів

Львівські депутати затвердили перелік природоохоронних заходів на 2016 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міської ради депутати затвердили перелік природоохоронних заходів, які цьогоріч фінансуватимуть за кошти міського бюджету, а також річний план пріоритетного фінансування з фонду охорони навколишнього середовища.

Зокрема, на озеленення міста виділили по 400 тис грн Сихівській і Галицькій РА, по 300 тис – іншим районним адміністраціям міста та окремо на благоустрій проспекту Свободи.

Облаштування територій навчальних закладів вартуватиме 250 тис грн, забезпечення екологічно безпечного збирання та утилізація ламп – 400 тис грн, утилізація батарейок, зібраних мешканцями, – 100 тис грн, влаштування системи циркуляції водних потоків штучної водойми оранжереї на території Стрийського парку – 45 тис грн та утримання парку – 49 тис грн.

Перший у Львові екосадочок «Зернятко» отримає 21 тис грн, на покращення стану Дендропарку Бенедикта Дибовського виділили 38 тис грн.

Натомість, річний план охоплює: встановлення шумозахисних екранів на вул. Липинського, 14-16 (150 тис грн.), закупівлю саджанців (по 95 тис грн для висадження в кожному районі міста, і 500 тис – для висадження на території парків Львова), поточний ремонт садово-паркової доріжки у парку «Високий Замок» – від вул. Ужгородської до будинку садівника (1,6 млн грн) тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.