Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

електронний квиток

control.eveningkiev.com

П'ятниця, 18 березня 2016, 11:35

ЄБРР профінансує впровадження електронного квитка у Львові

електронний квиток

Європейський банк реконструкції та розвитку надасть ЛКП «Львівавтодор» кошти на впровадження системи електронного квитка у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні Львів та ЄБРР підписали мандатний лист щодо початку підготовки проекту по впровадженню автоматизованої системи розрахунків за проїзд у міському транспорті. Така система забезпечить інтегроване рішення зі збору коштів у міському громадському транспорті для всіх його операторів. Вона дозволить підвищити ефективність функціонування міських транспортних підприємств та дозволить запровадити новітнє програмне та апаратне забезпечення, що спростить процедуру сплати за проїзд для пасажирів», –зазначив старший радник ЄБРР у Східній Європі та Кавказі Антон Усов.

Наразі угода не передбачає надання кредитних коштів, адже обсяг та вартість проекту буде точно визначена після проведення передпроектного аналізу. Розмір позики, яку готовий надати банк – не більше 10 млн євро. 

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, необхідно провести підготовку технічного завдання, конкурс із вибору компанії-консультанта тощо.

Нагадаємо, впровадження системи безготівкового проїзду у Львові має відбутись до 1 січня 2017 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.