Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 18 березня 2016, 14:55

У день матчу Карпати - Дніпро у Львові збільшать кількість тролейбусів

Львівелектротранс

20 березня на маршрути №3, 20, 25 добавлять додаткові тролейбуси.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Автобусні маршрути №3А, 10, 25, 40 працюватимуть у звичному режимі, а перед початком гри до стадіону "Арена Львів" курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.

Відтак, з 15.00 год до 17.00 год та у період з 19.00 год до 21.00 год шатл-баси курсуватимуть за маршрутами: пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон "Арена-Львів", а також за маршрутом просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон "Арена-Львів".

Доїзд на матч для приватного транспорту здійснюватиметься за схемами: вул. Стрийська – Вернадського – Л. Броварського – "Арена Львів"; вул. Стрийська – Сокільницька (поворот перед іподромом) – К. Міклоша – "Арена Львів".

Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: "Арена Львів" – Л. Броварського – Вернадського – Стрийська.

Нагадаємо, 20 березня о 17:00 год на стадіоні "Арена Львів" відбудеться футбольний матч у рамках прем’єр-ліги сезону 2015-2016 рр. між командами "Карпати" (Львів) та "Дніпро" (Дніпропетровськ).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.