Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міс Львів 2016

Понеділок, 21 березня 2016, 14:14

У Львові відбудеться кастинг конкурсу краси Міс Львів 2016

Міс Львів 2016

У Львові стартує офіційний конкурс краси Міс Львів 2016.

Кастинг відбудеться 24 березня у Glory Café за адресою площа Міцкевича 1.

Початок о 17:00.

Основні вимоги до дівчат, які претендують на головну корону міста:

вік від 16 до 24 років

зріст від 1,70

сімейний стан – неодружена

Зовнішній вигляд: кастинговий (мінімальний) макіяж, одяг, який дає можливість розгледіти фігуру, взуття на підборах. Кожна дівчина, конкурсантка індивідуальна, але конкурс краси вимагає не тільки красивої зовнішності, куди важливішими є внутрішні якості, освіченість, чітка життєва позиція та харизма.

Головний конкурс краси області став візитною карткою Львова, аналогів йому на Західній Україні не має. Це добрий професійний трамплін для реалізації амбітних планів його учасниць, місце зустрічі культурної, ділової та політичної еліти Львівщини, яскраве та найочікуваніше  телевізійне шоу для мешканців нашого регіону.

"Міс Львів" – це традиція. Щороку ми робимо все можливе аби дійство відбувалося на найвищому рівні. Зіркові гості, професійне журі та велика команда людей, яка задіяна в організації. Наша мета – обрати найкрасивішу дівчину, яка достойно представить місто на національному конкурсі краси "Міс Україна", – розповідає директор конкурсу Валерія Никифорець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.