Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрко Вовкогон

Facebook Юрка Вовкогона

Вівторок, 22 березня 2016, 10:29

Три бійці Правого сектору відмовились від нагороди

Юрко Вовкогон

Вояки пояснили свій вчинок тим, що нагородy "За оборону Донецького аеропорту" отримав зять Дмитра Яроша, якого вони звинувачують у знущаннях над іншими бійцями "Правого сектора".

Боєць Добровільного українського корпусу "Правий сектор" і прес-секретар МО "Дзиґа" Юрко Вовкогон вчора на своїй сторінці в Facebook повідомив, що разом з іними двома бійцями "Правого сектора" (позивні "Гаррі" та "Аякс") повертає нагороду "За оборону Донецького аеропорту".

Свій вчинок пояснили тим, що таку ж нагороду отримав зять Дмитра Яроша (позивний "Смерека"), який дозволяв собі знущання над бійцем другої турмової роти п'ятого батальйону ДУК ПС з позивними "Лисий".

«Ми вдячні волонтерам та організаторам нагородження і особисто другу Петровичу за те, що роблять дуже потрібну справу. Також поважаємо хлопців, які заслужили цю нагороду.

Але для нас носити таку ж нагороду, як і Смерека, це постійне нагадування про те, що в Україні, за яку ми боремось і за яку загинули наші побратими, є виродки, які під прикриттям родинних зв'язків можуть знущатися з фронтовиків.

Надто багато хлопців віддали своє життя для того, щоб ми дозволили собі йти на компроміси із совістю.» – пояснив Юрко Вовкогон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.