Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

4-та міська поліклініка

4kmplviv.org.ua

Вівторок, 22 березня 2016, 13:42

Записуватись на прийом до лікаря львів’яни зможуть в онлайн-режимі

4-та міська поліклініка

Львівська міськрада розробляє спеціальний онлайн-сервіс, який дозволить записуватись на прийом до лікаря не виходячи з дому.

Про це сьогодні повідомив директор ЛКП «Міський центр ІТ» Андрій Вишневський, передає кореспондент Варіантів.

У зв’язку з затвердженням програми цифрового розвитку Львова, міськрада починає впроваджувати елементи електронної медицини. Зокрема, працівники ІТ-сфери розробили онлайн-сервіс, за допомогою якого містяни зможуть записуватись на прийом до лікаря.

Наразі сайт перебуває в режимі внутрішнього тестування медпрацівниками 4-ї міської комунальної поліклініки, адже електронну реєстрацію першими зможуть перевірити мешканці Сихівського району.

«Тепер замість паперового талону до лікаря, львів’яни отримають можливість записуватись до потрібного лікаря в онлайн-режимі. Запровадження електронної черги – це близько 95% зміни у самих процесах медичних закладів. Тож наразі працівники 4-ї міської поліклініки випробовують цей сайт», – розповів Андрій Вишневський.

Ввівши місце свого проживання, львів’янин одразу отримує поліклініку, за якою він закріплений, та його сімейного лікаря. А вказавши своє прізвище, ім’я та по батькові, він бачить вільні години прийому й відтак може легко записатися на прийом.

Також на сайті буде розміщено поточний графік роботи усіх лікарів, причому як сімейних, так і вузькоспеціалізованих.

Такий онлайн-ресурс запрацює вже за місяць і доступним буде для всіх мешканців Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.