Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

еveningkiev.com

Середа, 23 березня 2016, 14:01

З початку року на Львівщині було видано 67 тис субсидій

субсидії

У січні-лютому цього року було надано 67 тис субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, що у 6,5 раза більше, ніж у січні-лютому 2015 року.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Порівняно з січнем-лютим 2015 року кількість сімей, яким були призначені субсидії, збільшилась у 7,1 раза.

Відтак, субсидії на відшкодування оплати житлово-комунальних послуг у лютому отримали 335,3 тис домогосподарств, що у 5,9 раза більше порівняно з лютим 2015 року.

Загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у січні-лютому 2016 року становила 127,9 млн.грн, з них у міській місцевості – 52,1 млн.грн, сільській – 75,8 млн.грн.

Середній розмір субсидії на одне домогосподарство, призначеної для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у лютому, порівняно із лютим минулого року, збільшився у 4,7 раза і становив 1833,2 грн.

Крім того, для 421 домогосподарства були призначені субсидії для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу та твердого палива, з них у міській місцевості – 21 домогосподарство, сільській місцевості – 400 домогосподарств. Порівняно з січнем-лютим 2015 року, кількість домогосподарств, яким призначено субсидії, збільшилась в 14 разів.

Середній розмір субсидії, призначеної у лютому на придбання скрапленого газу та твердого палива, на одне домогосподарство становив 1123,3 грн.

Нагадаємо, наразі майже 362 тисячі сімей отримують житлову субсидію, середній розмір якої становить понад півтора тисячі гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.