Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Польща

ua.112.ua

Середа, 23 березня 2016, 16:45

Польща відмовилася приймати біженців

Польща

Польща в черговий раз підтвердила свою відмову від прийому мігрантів з Близького Сходу. 

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявила в інтерв'ю телеканалу Superstacja прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло, наразі країна не бачить можливості приймати нелегальних мігрантів.

"Двадцять вісім країн Євросоюзу домовилися вирішити цю проблему з допомогою переселення. Але я скажу гранично прямо. Я не бачу можливості прийняти мігрантів в Польщі на даний момент", – наголосила Беата Шидло.

У листопаді минулого року Польща надала 1 млн євро на допомогу африканським країнам, однак виступила проти подальшого механізму розподілу іммігрантів.

Зазначимо, напередодні Польща посилила заходи безпеки у зв'язку з терактами в Брюсселі. Додаткові патрулі поліції спрямовані в аеропорти, вокзали, торгові центри та місця великого скупчення людей.

Нагадаємо, внаслідок трьох вибухів у Брюсселі, які відбулися вчора у аеропорті та метро столиці Бельгії, загинуло щонайменше 34 людини, майже 250 постраждали, кілька десятків поранених перебувають у важкому стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.