Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Середа, 23 березня 2016, 17:55

Двоє підлеглих Синютки подали неправдиву декларацію

Олег Синютка

Олег Синютка створив комісію, яка перевірить неправдиві дані, подані у декларації двома посадовцями Львівької ОДА.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 144/0/5-16 від 21 березня 2016 року.

"Комісії провести службове розслідування щодо недостовірно поданої інформації у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік працівниками департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Борисовим Р.Г., головним спеціалістом відділу професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації, та Босак Л.М., головним спеціалістом відділу дошкільної і загальної середньої освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації", – йдеться у розпорядженні.

Комісію очолив заступник Синютки Юрій Підлісний, а до її складу входять заступник начальника управління – начальник відділу правового забезпечення юридичного управління апарату облдержадміністрації Оксана Томашук, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олександра Небожук, начальник відділу кадрової роботи та нагород апарату облдержадміністрації Ігор Гарматій.

Контроль за виконанням покладено Юрія Підлісного, який повинен відзвітуватися перед Олегом Синюткою до 29 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.