Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Матківський

radiosvoboda.org

Четвер, 24 березня 2016, 14:10

Нардеп Матківський живе на одну зарплату

Богдан Матківський

У 2015 році позафракційний нардеп зі Львівщини Богдан Матківський задекларував 77,8 тис грн. сукупного доходу, який складається виключно зі зарплати. 

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті Верховної ради.

Порівняно із 2014 роком, доходи депутата в 2015 році виросли у 4,6 разів. Минулоріч вони становили 16,9 тис. грн.

Якщо ж порівняти доходи Матківського у 2013 році, то його прибуток збільшився майже у вісім разів, адже тоді він задекларував 10 тис. грн.

Відомостей про нерухомість або наявність транспортного засобу нардеп не подав, як і в попередні роки.

Члени сім’ї народного депутата у 2015 році обходились без доходів, натомість у 2013 році вони задекларували прибуток розміром  20 тис. грн, а також 26,8 тис. грн у 2014 році.

Нагадаємо, Богдан Матківський балотувався як самовисуванець в Дрогобицькому окрузі Львівської області. На момент обрання був генеральним директором ТОВ «ЗЕТ-Автор», що надає інформаційні послуги.

Згідно з даними Єдиного держреєстру фізичних та юридичних осіб, ТОВ «ЗЕТ-Автор» має статутний фонд у десятки мільярдів гривень.

Зазначимо, депутат Матківський не вперше приховує персональні відомості про нерухомість та інші дані, які передбачені державною декларацією про доходи.

Також нардеп потрапив у топ-20 депутатів за версією сайту «Компромат1», які задекларували невідповідну до реальності суму доходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.