Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські учасники АТО

Четвер, 24 березня 2016, 14:29

Для воїнів АТО у Львові збудують чотири будинки

львівські учасники АТО

Львівська міськрада виділила майже 118 мільйонів гривень на зведення чотирьох будинків для воїнів АТО та їх сімей на вул. Під Голоском. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Загалом у Львові заплановано будівництво 4 будинків на 210 квартир для учасників АТО.

«У першому кварталі планують збудувати житловий шестиповерховий будинок на 53 квартири. Сума, виділена на будівництво, складає майже 28 млн грн, з них понад 3 млн грн. передбачено на інженерні мережі», – зазначено у повідомлені.

У третьому кварталі цього року заплановано зведення другого будинку, на який виділили понад 17 млн грн. Загалом у ньому учасники АТО зможуть отримати 30 квартир.

Також протягом 2017-2018 років у місті спорудять третій і четвертий будинок, загальною вартістю 73 млн грн.

Зазначимо, 31 липня 2014 року Львівська міська рада прийняла ухвалу № 3700, якою затвердила Комплексну програму підтримки львівських учасників АТО та членів їхніх сімей.

А вже з квітня у Львові запрацює Центр надання послуг учасника АТО, який розташовується на Пекарській, 41.

У ньому надаватимуть юридичну допомогу, сприятимуть в отриманні пільг та соціальних гарантій, займатимуться питаннями реабілітації, адаптації, працевлаштування, професійної підготовки, будь-яких інших питань соціального захисту учасників бойових дій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.