Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

кінопроектор

Четвер, 24 березня 2016, 18:24

На Львівщині підтримають регіональний кінематограф

кінопроектор

Львівська облдержадміністрація оголошує конкурс на підтримку регіонального кінематографу.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Конкурс проводять межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки.

«Конкурс має на меті популяризацію та розвиток регіонального кінематографу як пріоритетного напряму державної політики в гуманітарній сфері», – зазначила в. о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрції Марія Вагіла.

Конкурс стартував уже сьогодні й триватиме він протягом 30 календарних днів. Заявки можна надсилати до 6 квітня включно.

Для участі потрібно подати такі документи:

- заяву на ім’я директора департаменту про включення до обласної програми підтримки регіонального кінематографу на відповідний рік в довільній формі;

- кошторис на створення документально-історичного і патріотичного кіно в довільній формі;

- сценарний план фільму в довільній формі.

Документи слід скерувати за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб 401, департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.