Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

деревина

ДФС

П'ятниця, 25 березня 2016, 09:43

На кордоні з Польщею вилучили контрабанду лісу

деревина

У пункті пропуску «Краковець» митники затримали 32,56 куб.м деревину, яку незаконно намагалися вивезти з України.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Відтак, у  «Краковці» митники затримали вантажівку, водій якої подав документи, відповідно до яких переміщував товар «Дрова колоті паливні порід «дуб», «береза».  

Однак, під час митного огляду експерти встановили, що водій насправді переміщував «Дрова паливні породи «Граб», об’ємом 32,56 куб.м. Для вивезення такого товару необхідно інший сертифікат з чітким зазначенням породи дров паливних, аніж ті, що були подані.

Я зазначив водій вантажівки, у машину було помилково завантажено інший товар, а сам процес завантаження товару водій проконтролювати не зміг.

Отож, директор фірми переміщував товар з приховуванням від митного контролю, через надання неправдивих даних щодо назви товару.

Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Згідно зі ст. 511 МК України товар передано для зберігання на склад Львівської митниці ДФС до розгляду справи в суді.   

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.