Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 25 березня 2016, 13:32

У Львові запрацював центр приватизації житлового фонду

Львівська міськрада

З 1 квітня заяви про приватизацію житла можна подавати у нову установу – Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зазначимо, районні відділи приватизації державного житлового фонду вже ліквідовують.

"На сьогодні відділи практично діяли в двох районах – Галицькому і Франківському, які приймали документи на приватизацію по всьому Львову. Галицький відділ приймав Галицький і Личаківський райони, а Франківський – Залізничний, Шевченківський і Франківський райони. Ухвалою сесії минулого року, у зв’язку зі зменшенням кількості заяв на приватизацію, оскільки були зменшені повноваження відділів приватизації житла по реєстрації, були ліквідовані відділи приватизації. З метою оптимізації, була створена ухвалою одна комунальна установа – Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду", – наголосила начальник управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун.

Станом на сьогодні, вже розпочата процедура ліквідації старих відділів приватизації.

З 1 квітня через ЦНАП можна буде подавати заяви про приватизацію житла на Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.