Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Сихів

П'ятниця, 25 березня 2016, 14:08

На Сихові стартував ремонт доріг та дворів: перелік

Сихів

У цьому році на ремонт доріг, хідників, дворових територій та громадських просторів у Сихівському районі виділили 37,647 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Уже відремонтовано два внутрішні двори на вул. Вернадського біля будинків №18 – №20 та №24-№26. Зараз роботи тривають на вул. Зубрівській, 17-19. Для покриття використовуємо виключно бруківку та плитку. В цьому році у районі відремонтуємо ще 3 двори», – зазначив начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний.

Також відремонтовано тротуари на вул. Сихівській, 2-4,10, пр. Червоної Калини, 51, 53, 55, 61-77, 76-80, вул. Героїв Крут, Угорській, 22-26. Зараз тривають роботи на вул. Коломийській, 1-3 та на вул. Панаса Мирного.

За словами Віктора Західного, в цьому році на території району заплановано відремонтувати дорожнє покриття на вул. Персенківка, вул. Пимоненка, вул. Хлібній.

«Будуть продовжені роботи з облаштування громадського простору на пр. Червоної Калини, 105-109. Також відновимо бульвар на вул. Морозній біля церкви. Ймовірно, облаштуємо і територію біля церкви на вул. Зеленій, 385», –наголосив Віктор Західний.

Нагадаємо, цьогоріч у трьох будинках на Сихові ремонтуватимуть дахи.

Також у найбільшому спальному районі міста планують облаштувати громадські простори, зокрема площу перед кінотеатром ім. О. Довженка. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.