Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

П'ятниця, 25 березня 2016, 14:55

У Львові запрацював центр допомоги переселенцям та учасникам АТО

учасники АТО

Центр надаватиме психологічні, психотерапевтичні та юридичні послуги за адресою: вул. Меретина, 3/3.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Вчора у Львові відкрили ресурсний центр громадської організації «Справа Кольпінга в Україні» для допомоги внутрішньо переміщеним особам, учасникам АТО та членам їхніх сімей. 

«До проекту також долучається Львівська Архідієцезія Римсько-Католицької Церкви в Україні, священик якої проводитиме духовні бесіди з потребуючими. Заплановані також щотижневі виїзди у райони та міста області для надання ургентної допомоги та консультацій. Окрім цього в центрі відбуватимуться заняття з арт-терапії для дітей та молоді внутрішньо переміщених осіб й учасників АТО», – розповів директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Василь Мартиняк.

Більше того, ресурсний центр організовуватиме курси підвищення кваліфікації фахівців для оволодіння психотерапевтичними методами допомоги.

Такий проект активістів розрахований на три роки. Реалізувати його вдалось завдяки коштам міжнародної технічної допомоги з Німеччини та підтримки департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Зазначимо, що товариство «Родина Кольпінга» вже багато років піклується людьми з інвалідністю, дітками та молоддю з психофізичними вадами, а також здійснює тренінги із підвищення кваліфікації фахівцям реабілітаційних центрів.

А незабаром, уже в квітні, у Львові на вул. Пекарській, 41 запрацює центр надання послуг учасникам АТО. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.