Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Вівторок, 29 березня 2016, 10:56

Львівський суд відмовив компанії у отриманні понад шести мільйонів держкоштів

Прокуратура Львівської області

ТзОВ «Проктер енд гембл трейдінг Україна» відмовили у незаконному стягненню 6,7 млн грн з державного бюджету.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, йдеться про кошти, які ТзОВ «Проктер енд гембл трейдінг Україна» намагалося повернути, як суму податку на додану вартість, що, на думку керівництва компанії, було нею надмірно сплачено.

Зважаючи на це, компанія подала позов до Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області, Львівської митниці Державної фіскальної служби України про скасування рішень Львівської митниці щодо відмови у внесенні змін до митних декларацій та повернення коштів.

Компанія вимагала стягнення з держбюджету 6,7 млн грн.

Суд першої інстанції відмовив у задоволенні такого позову, однак, не погодившись із цим рішенням, ТзОВ «Проктер енд гембл трейдінг Україна» оскаржило його в апеляційному порядку.

Львівський апеляційний адміністративний суд довів безпідставність вимог компанії, відтак, кошти, які сплатило ТзОВ «Проктер енд гембл трейдінг Україна», не підлягають стягненню з держбюджету України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.