Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Давид Сакваралідзе

region.uz.ua

Вівторок, 29 березня 2016, 11:08

Сакваралідзе звільнили з прокуратури за порушення етики

Давид Сакваралідзе

Заступника генерального прокурора України, прокурора Одеської області Давида Сакваралідзе звільнили з органів прокуратури.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Зокрема, до Генпрокуратури упродовж останнього часу неодноразово надходили колективні депутатські звернення та запити щодо невідповідності вимогам статей 8, 15 Закону України "Про прокуратуру" встановленої у структурі та штатному розписі посади заступника генерального прокурора України – прокурора Одеської області, яку обіймає Давид Сакварелідзе. 

Відтак, генпрокурор України Віктор Шокін видав наказ про ліквідацію посади заступника генерального прокурора України – прокурора Одеської області з одночасним встановленням посади прокурора Одеської області.

Також Шокін притягнув до дисциплінарної відповідальності Сакварелідзе за грубе порушення правил прокурорської етики, неналежне виконання службових обов’язків, звільнивши його з посади.

Наразі виконання обов’язків прокурора Одеської області покладено на першого заступника прокурора Одеської області Олега Жученка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.