Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Вівторок, 29 березня 2016, 11:54

Батьківщина заблокувала роботу Львівської облради через вибори у Ходорові

Львівська обласна рада

Львівські депутати від ВО "Батьківщини" вимагають перерахунку голосів на виборах у Ходорові.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Батьківщина".

Сьогодні, 29 березня, під час сесії Львівської обласної ради фракція ВО "Батьківщина" заблокувала трибуну з вимогою прозорого підрахунку результатів виборів, які відбулися у Ходорівській об'єднаній територіальній громаді.

Згідно із зверненням депутатів "Батьківщини" до голови Львівської ОДА Олега Синютки, яке зачитав голова фракції Юрій Гудима, за інформацією, яка надійшла ще в ніч на 28 березня від уповноваженої особи Жидачівської районної організації політичної партії ВО "Батьківщина" у ТВК, при встановленні результатів виборів можливі фальсифікації. 

"ВО "Батьківщина", фракція ВО "Батьківщини" Львівської обласної ради звертається до усіх демократичних партій, підтримати нашу позицію у відстоюванні реального результату волевиявлення мешканців Ходорівщини.  Вимагаємо у правоохоронних органів, у відповідності до чинного законодавства, забезпечити дотримання норм права при встановленні результату виборів до міської ради об’єднаної Ходорівської громади та не допустити фальсифікацій. А у разі виявлених порушень негайно відреагувати згідно із законом України", – йдеться у зверненні.

Депутати також вимагають від голови Ходорівської ТВК прозвітувати щодо того, чому до сих пір невстановлено результатів виборів.

Нагадаємо, вибори до міської ради об’єднаної Ходорівської громади, що є найбільшою в Україні, відбулися 27 березня.

Як повідомив керівник Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, за попередніми підрахунками, на виборах лідирувала "Батьківщина" з результатом у 19 %, однак вчора члени партії дізналися із ЗМІ сфальсифіковані дані виборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.