Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Винники

galleryua.com

Середа, 30 березня 2016, 10:03

Винники стануть містом обласного значення

Винники

Львівська облрада підтримала подання міського голови Винник про віднесення міста до категорії міст обласного значення.

Про це повідомила прес-служба Винниківської міської ради.

Відтак, вчора, на сесії Львівської облради депутати проголосували за віднесення Винник до категорії міст обласного значення. Це рішення підтримали 56 львівських обранців.

«Винниківчани вдячні депутатським фракціям, які підтримали пропозицію і клопотатимуть перед Верховною радою України про віднесення міста Винники Львівської області до категорії міст обласного значення» – наголосив міський голова Винник Володимир Квурт.

Нагадаємо, ще 21 березня на засіданні постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської облради депутати підтримали звернення мера міста Володимира Квурта.

А начальник юридичного відділу Львівської облради Андрій Мельник зазначив, що в окремих випадках до категорії міст обласного підпорядкування може бути віднесено міста з кількістю населення менш як 50 тисяч чоловік, якщо вони мають важливе промислове, соціально-культурне та історичне значення, близьку перспективу дальшого економічного і соціального розвитку, зростання кількості населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.