Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Нижанківського

novobudovy.com

Середа, 30 березня 2016, 11:11

Львівській фірмі заборонили будувати ТРЦ у центрі Львова

вул. Нижанківського

Землю між просп. Шевченка, 3–пл.Галицька, 15, де ТОВ «Кіносвіт» будувало торгово-розважального центр, суд зовов'язав повернути громаді міста.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, ще у вересні 2015 року постановою Львівського апеляційного господарського суду було залишено без змін рішення суду першої інстанції, яким розірвано із ТОВ «Кіносвіт» договір оренди земельної ділянки на вул. Нижанківського.

Зокрема, суди апеляційної та першої інстанцій постановили, що ця територія  підлягає поверненню громаді Львова, оскільки надавалась для обслуговування існуючих споруд, а не для спорудження розважального центру.

Водночас ТОВ «Кіносвіт» оскаржив рішення суду до Вищого господарського суду України, який скасував попередні рішення судів, а справу скерував на новий судовий розгляд.

Відтак, за наслідками вже нового судового розгляду рішенням господарського суду Львівської області 23 березня цього року вимоги прокуратури було задоволено.

Наразі договір оренди земельної ділянки припинено, а фірму зовов'язали повернути її громаді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.