Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стихійне сміттєзвалище

istina-nova.com.ua

Середа, 30 березня 2016, 14:19

На Львівщині ліквідували понад 150 стихійних сміттєзвалищ

стихійне сміттєзвалище

В межах місячника з благоустрою в області ліквідували 158 стихійних сміттєзвалищ, висадили більше 150 тисяч нових дерев.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За інформацією районних держадміністрацій та міст обласного значення, станом на 24 березня 2016 року на Львівщині знешкодили 158 стихійних сміттєзвалищ, найбільше – у Буському районі.

Волонтери розчистили близько 78 джерел в області. А протяжність очищених від сміття берегів складає понад 203 км. Найбільше берегів розчистили у Кам'янко-Бузькому районі.

Також небайдужі висадили понад 154 тисячі дерев та дві тисячі кущів. Загалом нові лісові насадження займають площу розміром більше 323 га. Найбільшу кількість рослин  посадили у Буському районі.

Більше того, на території Львівської області упорядкували 276 кладовищ, найбільше – у Яворівському районі.

В межах заходів із благоустрою Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства висадило понад 3 млн. дерев. До таких екоініціатив було залучено 189 тимчасово безробітних людей.  

Зазначимо, з 16 березня на Львівщині проводять місячник озеленення, прибирання та благоустрою, а 16 квітня 2016 року відбудеться загальнообласна толока.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.