Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Олег Синютка

Середа, 30 березня 2016, 17:16

Синютка виділив 50 га у Новому Роздолі для будівництва сонячної електростанції

Олег Синютка

ТзОВ "Ліг Агро" вдруге за цей рік отримала землю для будівництва сонячної електростанції.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 28 березня 2016 року.

"Надати ТзОВ "Ліг Агро" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 50 га для будівництва сонячної електростанції, розташованої за межами населеного пункту на території Новороздільської міської ради", – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, що власниками "Ліг-Агро" є Роман Васьків та Ігор Пілка.

Роман Васьків, минулого року – начальник юридичного відділу корпорації "КРТ" (корпорація, що належить братам Дубневичам), – став депутатом Львівської обласної ради від Блоку Петра Порошенка після складання депутатського мандата Олегом Синюткою.

Щодо ж до Ігоря Пілки, то він на місцевих виборах балотувася у депутати Новороздільської міської ради від Блоку Петра Порошенка. Під час президентства Віктора Януковича він був головою Миколаївської РДА.

Нагадаємо, наприкінці січня цього року Синютка надав цій фірмі понад 40 га землі у Яворівському районі для будівництва сонячної електростанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.