Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Четвер, 31 березня 2016, 10:20

Львівські активісти зірвали представлення нового прокурора Львівщини

Прокуратура Львівської області

Сьогодні під прокуратурою зібралися громадські активісти, які виступили проти тіньового призначення нового прокурора області, відтак представлення не відбулося.

Зокрема, як повідомляє кореспондент Варіантів, представники громадських організацій ГО "Самооборона Львівського Євромайдану", ГО "ВКРМ", ГО "Патріот", ГО "Розвиток громади", ГО "Воля і честь", ГО "Рабів до раю не пускають" сьогодні прийшли в головне управління прокуратури Львівської області й вимагали провести прозорий конкурс щодо посади головного прокурора області.

За словами Івана Спринського, ГО "Рабів до раю не пускають", вчора стало відомо про те, що призначають нового обласного прокурора без публічного обговорення, відтак, активісти вимагають провести громадські слухання.

У результаті зустрічі активістів із новопрозначеним прокурором Віталієм Мякішевим, було вирішено провести 5 квітня громадські слухання, на яких Мякішев повинен подати декларацію про доходи та розповісти про свою діяльність у органах прокуратури.

Як наголосив Спринський, якщо до цього часу все ж таки відбудеться офіційне представлення нового прокурора, то громадські активісти змушені будуть вдатися до радикальних дій.

Нагадаємо, головним прокурором Львівщини призначили заступника прокурора Житомирської області Віталія Мякішева.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.