Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олег Синютка

Четвер, 31 березня 2016, 16:04

48% львів'ян не задоволені роботою Синютки

Олег Синютка

Роботу Львівської ОДА не повністю схвалюють 35% львів'ян, ще 13% мешканців виступили категорично проти її роботи.

Такими є результати дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» 20 січня 8 лютого – цього року у 24 містах країни.

Однак, 22% мешканців міста швидше підтримують діяльність облдержадміністрації.

Не дуже задоволені роботою Львівської обасної ради 36% львів'ян, 11% не підтримують облраду, а 30% мешканців Львова не змогли відповісти на це питання. Натомість 22% львів'ян більш-менш задоволені роботою облради.

Роботу міського голови Львова вважають задовільною 11% мешканців, ще 55% – швидше підтримують мера, 17% львів'ян не дуже схвалюють роботу міського голови.

Щодо Львівської міської ради, то її діяльність швидше підтримують 38% мешканців, натомість 32% – не надто заводовені її роботою.

Виконавчий комітет підтримують 25% львів'ян, проти – 31%, ще 33% мешканців міста не визначилися. А ось роботу комунальних підприємств Львова 43% та львів'ян вважають незадовільною, а 29% мешканців підтримують комунальників.

Львівська поліція подобається 58% мешканців міста, армію підтримують 60%. У цих двох питаннях Львів є лідером із довіри населення до правоохоронних органів та ЗСУ серед усіх міст України, де проводилося опитування.

Також високі показники щодо довіри Львова до роботи Нацгвардії. Її підтримують 59% львів'ян.

Діяльність судів не підтримують 30% (швидше за все) та 44% (категорично) львів'ян, а прокуратуру – 28% (швидше за все) та 46% (категорично).

Зазначимо, попереднє опитування проводилось у 22 містах 2-20 березня 2015, загалом було опитано 17,600 респондентів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.