Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

учасники АТО

П'ятниця, 1 квітня 2016, 14:32

Учасники АТО отримають житло на вул. Під Голоском до кінця року

учасники АТО

У Львові розпочали будівництво будинку для учасників АТО, перший будинок планують завершити до кінця року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛКП «Рембуд», на місці майбутньої багатоповерхівки для учасників АТО, що на вул. Під Голоском, розпочали роботи з будівництва. Перший будинок планують здати в експлуатацію уже до кінця року.

«Зараз на ділянці риють котлован і траншею для зовнішніх мереж та прокладають кабель для електропостачання. Наступний етап – покласти арматуру та розпочати підготовку для заливання фундаменту», – заявив керівник ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко.

Нагадаємо, переможцями тендеру щодо будівництва будинку для учасників АТО у Львові стали львівські підприємства ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» та «Прогрестехбуд». Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» зводитиме сам 6-поверховий 53-квартирних будинок та мережі зовнішнього електропостачання, а «Прогрестехбуд» – мережі газопостачання, господарсько-питного водопроводу та побутової і дощової каналізації.

Зазначимо, тендер щодо будівництва на вул. Під Голоском проводили уже вдруге, оскільки у попередньому взяла участь лише 1 компанія.

Також 4 лютого під Львівською міськрадою зібралися на пікет близько 60 учасників АТО з вимогою створити комісію, яка б займалась виділенням квартир та земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.