Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

П'ятниця, 1 квітня 2016, 14:58

Львівобленерго оголосило конкурс для журналістів

Львівобленерго

ПАТ «Львівобленерго» оголосило конкурс на найкращі журналістські матеріали, присвячені роботі регіональної енергетичної системи та енергетикам.  

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Львівобленерго».

Зокрема, «Львівобленерго» спільно з Львівською обласною організацією НСЖУ та факультетом журналістики ЛНУ ім. Івана Франка проводитиме конкурс журналістських робіт «Енергетики для громади Львівщини» для журналістів, фотографів і блогерів, а також студентів факультетів журналістики.

На Конкурс приймаються фото-, відео-, радіорепортажі, статті, інтерв'ю, історії успіху, нариси, замальовки, що вийшли в ефір та були опубліковані з 29 березня до 21 листопада цього року.

Зазначимо, кількість робіт від одного учасника не обмежена.

У рамках конкурсу для журналістів та учасників конкурсу будуть організовані прес-тури на об'єкти «Львівобленерго» та соцоб'єкти Львівщини. А змагатимуться журналісти в номінаціях: «Реформа енергетики», «Партнерство заради громади», «Реальні  люди і справи», «Краща студентська робота».

Призовий фонд за кожну номінацію  – 5000 грн, а підведення підсумків конкурсу заплановано на 1 грудня 2016 року.

Основними критеріями оцінки робіт є: повнота розкриття теми, відповідність журналістським стандартам та етичним нормам, використання інноваційних підходів.

До складу журі конкурсу увійшли: голова Львівської обласної організації НСЖУ Ярослав Климович; заступник декана факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка Богдан Тихолоз; головний редактор газети «Високий Замок» Наталія Балюк; шеф – редактор відділу львівських новин Телеканалу 24 Арсен Данилюк; заступник виконавчого директора Львівської регіональної філії НТКУ Ігор Гулик; директор з управління персоналом та тарифної політики ПАТ «Львівобленерго» Сергій Різенко.

Детальніше про конкурс можна дізнатись на сторінці «Конкурс для журналістів» та на сайті «Львівобленерго».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.